Allt för en perfekt sommarkväll – eller inför midsommar!

13.6.2020

Nu när Sverige bjuder på kanon-väder börjar tankarna vandra vidare till möjligheterna att träffa vänner och bekanta igen. Sitter man utomhus på behörigt avstånd är det mer okej, och det är ju precis så man umgås en varm sommarkväll! Hur går dina tankar kring midsommarfirandet, kommer du fira tillsammans med vänner och familj eller firar du över telefonen?

Oavsett läge just nu kommer nog restriktionerna släppa något framåt slutet av sommaren. I dagsläget fungerar det ju som sagt att fira medvetet tillsammans, kanske genom mobil och dator eller på varsin sida av bordet! 

Jag tänkte åtminstone dela med mig av mina bästa tips och ideer för att optimera din sommarkväll med roliga lekar, recept och drycker! Men istället för att det här inlägget ska bli alldeles för långt delar jag upp alla tips i separata inlägg! 

En av de främsta anledningarna till varför jag är så exalterad inför sommarkvällarna är den underbara optimismen som kommer med både solstrålar och ledighet. Egentligen spelar det ingen roll om regnet smattrar mot rutan. Vinterns mörka kläder byts mot ljusare färger och vi trotsar alla väder. Både för att få gyllenbruna armar och för att visa upp sommarens finaste blus. Det spelar inte heller någon roll vad prognosen visar, hoppet är som bekant det sista som lämnar oss och det tycker jag alltid sommaren är ett bevis på! In i det sista tror vi att SMHIs regndroppar kommer bytas bort mot värmande sol och blå himmel. 

Optimera din sommarkväll!

Inte nog med hopp, optimism och värme – Dagarna blir också längre! 

Inte tidsmässigt såklart. Men solen går upp tidigare och ner senare. Plötsligt fylls luften av ljus av dygnets (nästan) alla timmar och vinterns djupa mörker försvinner helt plötsligt. Jag vet att jag inte är ensam över att bli glad när jag drar upp gardinerna och möts av både solen och ljuset. Det är nästintill magiskt med sommarens långa – ljusa – dagar! 

Ett kort inlägg om varför jag uppskattar sommaren allra mest! Vad älskar du mest med den blomstrande årstiden? Fyll på i min lista. 

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play