Är det svårt att vara aktiv? Vi hjälper dig!

23.5.2017

Du har hört det förut: tidningar, vänner, familjen och läkare pratar om att vara fortsatt aktiv och hälsosam. Ibland är det lättare sagt än gjort att vara aktiv. Vad finns det egentligen att göra nära mig, för en rimlig peng? Hur vet man hur jag ska gå tillväga? Är den där yogastudion verkligen så bra? Kan jag följa med trots att jag är nybörjare? Hur mycket ska jag träna för att fortsätta må bra och kanske till och med få en förbättrad hälsa?

Lätt att vara aktiv!

Vi finns här för att göra ett aktivt liv så lättillgängligt som möjligt:

  1. På vår hemsida kan du enkelt hitta ett stort utbud av högkvalitativa aktiviteter och produkter som underlättar ett hälsosamt åldrande. När du hittar något du gillar, bokar du och betalar direkt till våra samarbetspartners. Varje samarbetspartner är betygsatt av våra medlemmar och handplockade därefter. Vi gör det enkelt att hitta saker som passar just dig!
  2. Med rätt verktyg är det lekande lätt att vara socialt aktiv! Vår gemenskap runtom Junoverse gör det möjligt för dig att träffa andra aktiva vänner i din stad. Träffa likasinnade och få en aktiv vänskapskrets med oss!

Varför är det så viktigt att fortsätta vara aktiv?

Att vara mentalt och fysiskt aktiv är precis lika viktigt. På grund av detta, är vi inte enbart en plattform där du kan boka träningspass och fysiska aktiviteter. Vi uppmanar dig även att utmana och utbilda ditt sinne samt att bygga upp ditt sociala liv. Oavsett om du är nybörjare eller expert, rekommenderar vi dig att ta en titt på våra kreativa och utbildande aktiviteter, så som målarkurser, vinprovningar, inspirerande föreläsningar och mycket mer. Du blir aktiv även i vår underbara gemenskap.

Se alla våra aktiviteter här.

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play