Bli samarbetspartner

Anslut dig till Sveriges första plattform för aktivitetsbokning för unga pensionärer!
Ditt företag kan nu prova Juno kostnadsfritt, och direkt se fördelar med ökad synlighet online och direktbokningar via vår plattform för det största ålderssegmetet i Sverige.

Juno har en fullutrustad bokningslösning, där du enkelt kan hantera ditt företags tillgänglighet.

Tack vare Juno plattform kan ni enkelt acceptera kreditkorsbetalningar, utan att behöva bekymra er med betalsamarbeten. Vi ordnar allting, medan ni får pengarna på ert konto.

Samarbetsförmåner

Marknadstillgång

Få tillgång till det snabbast växande ålderssegmentet.

Bokningsgrad

Öka bokningsgraden för era befintliga aktiviteter och kurser

Enkelt & riskfritt

Vi tar ingen månadsavgift, ni betalar enbart vid kundbokning

Snabb & enkel utbetalning

Få betalt snabbt, direkt till ert konto, utan bekymmer med betalsamarbeten

Återkoppling

Förbättra era tjänster genom direktåterkoppling och recensioner från er målgrupp

Rapporter

Optimera era säljstrategier genom att dra nytta av big data-analyser

Vanliga frågor

Juno arbetar tillsammans med handplockade, professionella leverantörer. Se vad de har att säga om oss nedan. Vi ser fram emot att få läsa er ansökan och välkomna er till teamet!

För att bli en Juno samarbetspartner, fyll i formuläret med en överblick av ert företag här. Vi kommer därefter verifiera er förfrågan via mail innan ni blir en samarbetspartner.

Vi begränsar oss inte till en särskild typ av aktiviteter, men är däremot väldigt måna om kvaliteten. På vår hemsida kan ni antingen visa era befintliga aktiviteter, eller skapa Juno specifika aktiviteter som är specialanpassade för våra medlemmars intressen.

Vi betalat för de bokade aktiviteterna varannan månad via banköverföring. Vi tar 20% i komission på alla aktiviteter som sålts.

Vi låter våra medlemmar bestämma ordningen på aktiviteterna genom filter för prisspann, plats och aktivitetstyp. Ert betyg från våra medlemmar är en bestämmande faktor i hur högt upp ni hamnar på listan. Ju bättre upplevelser våra medlemmar har, desto högre upp hamnar ni!

Självklart! Vi vill ge er möjligheten att bygga relationer med kunden och ge dem en personlig upplevelse. Ni kan chatta med kunderna, ge dem uppdateringar på nya aktiviteter och event, samt ge dem information om vad de behöver ta med sig.

Kom igång med Juno

Det är enkelt och riskfritt för er att ta del av vår service, då vi inte tar ut en medlemsavgift!

Vi tillhandahåller även kostnadsfri ”kom-igång”-träning av vår bokningstjänst, och hjälper er att göra er profil personlig. Om ni har några frågor, kan ni enkelt kontakta kundtjänst via e-mail eller chatt.

För att komma igång, fyll i formuläret nedan. Vi kontaktar er inom 24 timmar!

Kom igång med Juno

Kom igång med Juno

Ladda ned på Google Play