Damernas blogg: fina etiketter och läckra förpackningar

5.5.2020

Jag köper varor efter fina etiketter och läckra förpackningar 

Jag är väl inte Systembolagets bästa kund, numer cirkulerar det ju vinexperter runt hyllorna som längtar efter att få vägleda mig bland flaskorna med druvor från olika länder….. min begränsning om smak går vid att det helst ska vara rött och innehålla en aning av vanilj, det gillar jag, många sådan viner finner jag bland flaskorna från Australien, men sen är det stopp med krav på smak. Ingen vinkännare av stora mått alltså. 

Däremot etiketter… jag faller direkt, etiketter med färg fångar mitt öga, gärna också lite old fashion, kan inte heller motstå Ernst Kirchsteiger vin, inte så mycket för smaken, men ni fattar.. ? 

Finns det månne en tanke från leverantörerna bakom detta ?

Mitt senast inköp av dryck med en förpackning som direkt fångade min och hamnade i min korg och skulle pryda min hylla i köket, som jag alltså MÅSTE ha, eller SKAHÖVER som absolut mer passar inom ramen av mina inköp. 

I väntan på att övriga affärer i området skulle öppna så trillade jag in i matvarubutiken Cajsa Varg, bara butiken är värd ett besök, inga plastkorgar fanns utan de är i rotting…. bara det fick en härlig känsla hos mig. Jag var ju som sagt inte ute efter något speciellt, nu heller, men, ganska högt upp på trähyllan stod paketet.
Dear Tea Society – Cool miss green……. alltså ni förstår ju☕️, green tea With mango, och buckthorn. Det var gott också, som i det här fallet absolut inte var något krav.

Ha det gott vänner från Kerstin


Vill du läsa fler inlägg från Par i Damer? Klicka här!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play