Damernas blogg: När det som inte fick hända, hände!

23.4.2020

Jag funderade länge innan jag bestämde mig, att slå till på serumet med 24 karats guld… det skulle ju både lyfta fram, ta bort , förhöja, fördjupa och framför allt, alltid hålla ansiktet i topplyster. Jag förstår inte varför jag funderade så länge, men en dag, efter att ett antal gånger sett reklaminslag, på mobilen när jag spelat wordfeud, det var då jag slog till.

Det tog några dag innan paket levererades men till slut var det i mina händer, jag öppnade det eller rättare sagt, slet upp det och beundrade den vackra glasflaskan och locket i tjusig guldfärg, innehållet av geléaktigt serum med fina guldflarn som flöt omkring. Jag hejda mig från att testa direkt, utan jag väntade till dagen efter, då blev det en procedur..
Först djuprengöring, sen ansiktsmask och därefter skölja och torka torrt, Nuuuu skulle serumet appliceras.
Precis innan jag tog flaskan tänkte jag, den borde kanske inte stå så trångt i badrumsskåpet, den kanske ramlar ner i badkaret och gå sönder, jag lovar! Jag hann inte tänka färdigt tanken förrän flaskan kraschade nere badkaret.. nu finns det endast en liten skvätt kvar….

Men vid närmare eftertanke, så skäms jag lite, jag menar, Snackar vi elände eller elände.
Vad är en trasig serumflaska med 24 karats guld i ( tror NI på innehållet??) mot allt annat verkligt elände i värden och utanför dörren….

Nej , Jag bestämmer mig för att glömma fadäsen och spottar i nävarna, nej det gör jag inte, jag tvättar händerna och sjunger, Jag må du leva 2 gånger och går iallafall idag, ut med guldserum på kinderna.

Idag skiner solen och mina kinder!

/Kerstin


Vill du läsa fler inlägg från Par i Damer? Klicka här!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play