Damernas blogg: Tavlor och Tapeter

7.5.2020

Jag har fått en idé och får den inte ur huvudet…..
Tavlor har alltid varit en stor del i min inredning, alla typer, gärna symmetriskt- och osymmetriskt, stora svulstiga och små häftiga. Något som är en röd tråd på motiv är kvinnors nackar, för mig är det vacker och ljuvt…. har några stycken..

I min nya lya fick de så klart hedersplatsen över soffan, eller är det verkligen hedersplats, Jag sitter ju under dem….? Men å andra sidan vet jag ju att de sitter där.

Men nu har jag fått en idé om att göra tavlor eller passepartouter till tavlor av tapeter, gamla fina ramar har jag…
Jag kan inte vänta längre än cirka 2 sekunder innan jag måste gå till handling efter att en idé kläckts.
Spatserade iväg till en välsorterad färg och tapet butik nära mig, hoppades att de skulle kunna skänka mig en gammal fin provbit.
Jag tog fram min lenaste röst…. 
Heeeeej…. har jag månne sån tur idag att ni har någon gamma provbit på tapeter, ler stort

?

-nääääää du, …hm. Jo förresten Om du lovar att ta alla så……Expediten gick in på lager, kom ut med en stor sopsäck fylld av fina gamla tapetprover.

Det fanns några, jag direkt såg att jag inte ville ha, men förstod att jag skulle knipa och släpa med dem hem också. Jag fick alltså denna fyndsäck…..Men HUR gör jag nu……Vilken är favorit, är det de med fina motiv eller de med starka färger….
Hjälp mej ….. hur fixar jag ihop dem…

?

Ha en härlig kväll alla!

/ Kerstin

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play