Få 15% med SF Anytime

16.3.2020

Ännu ett samarbete för när vi rådgivs att stanna hemma. På SF Anytimes hemsida kan du hyra eller köpa nästan alla filmer. Fram till den 30 april kan du njuta av 15% rabatt varje gång du hyr eller köper en film!

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SF ANYTIME

Hur får jag min Still Active-rabatt?

Gå in på SF Anytimes hemsida, välj din film och sedan klicka på “Från XX kr”. Nu kommer en ny sida upp. Här kan du välja om du vill hyra eller köpa filmen. Längst ner finner du “Värdekod”, klicka på den och skriv STILLACTIVE. Nu får du 15% rabatt.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL SF ANYTIME

SF Anytime under Corona:

SF Anytime meddelar att man släpper bioaktuella filmer på sin strömningstjänst redan nu. På fredag den 20 mars släpps filmbolaget Universals filmer på strömning, som Jane Austen-filmatiseringen ”Emma”, skräckfilmen ”Invisible man” och thrillern ”The hunt”. Barnfilmen ”Troll 2: Världsturnén” släpps senare. 

Efter Filmstadens begränsningar av publikantalet till max 100 personer per salong och allmänt krympande biljettintäkter på grund av rädsla för coronavirsuet, har det på sistone förts diskussioner om att filmer på biorepertoaren ska gå att strömma hemifrån redan nu. 

Vanligtvis finns ett tidsfönster på cirka ett halvår innan så sker, för att filmen ska hinna dra in pengar på bio. 

Vad är SF Anytime?

Med SF Anytime kan du hyra eller köpa filmer online. De erbjuder allt från de senaste storfilmerna från Hollywood till smalare kvalitetsfilm och tv-serier. SF Anytime är en del av SF Studios som i sin tur är en del av Bonnier AB.

Hos SF Anytime finns det ett självklart val i ett hav av möjligheter. SF Anytime är en portal till en magisk värld från en mysig hemmamiljö. Ta med dig en medresenär eller två och kliv i en annan tidzon, bort från bruset. Med SF Anytime väljer du att stanna upp för en stund och hitta närvaro, oavsett film.

Ett svar till “Få 15% med SF Anytime”

Lämna en kommentar

Ladda ned på Google Play