Handla mat med Matjouren – leverans nästa dag!

31.3.2020

Här kommer ännu ett nytt samarbete!

Jag vill börja detta inlägg med att tacka Mat.se och Axfood för att ha agerat så snabbt och funnit kreativa lösningar för att hjälpa riskgrupperna som påverkas av Coronaviruset.

Som ni kanske vet har online-matbutiker haft otroligt tryck senaste veckorna med långa leveranstider. Själv försökte jag göra en beställning och hade behövt vänta över 7 dagar för att få min leverans.

Därför har Mat.se öppnat en ny onlinebutik – Matjouren – särskilt för riskgrupper.

Matjouren finns till för dig som tillhör någon av de riskgrupper som riskerar att drabbas av Covid-19. De erbjuder färdigpackade kassar med skafferivaror och hygienprodukter som kan levereras nästföljande vardag mellan kl 17 – 22. Däremot levererar de just nu till större delen av Stockholm och Göteborg.

☑️ Få hemleverans nästkommande vardag mellan 17:00 – 22:00

☑️ Det är enkelt att betala med faktura, kort eller bankbetalning

Klicka här för att komma till Matjourens hemsida!


Här kan du köpa färdiga kassar fyllda med produkter med lång hållbarhet som står redo för leverans hem till dig eller någon du bryr dig om redan nästa vardag.

De erbjuder tre olika kassar (se mer information nedan), varav två olika matkassar fyllda med skafferivaror som kan användas både till frukost, lunch och middagar. Du kan välja mellan standard- och vegokassen och de skickar dessutom med recepttips till varje kasse. I tillägg finns även hygienkassen som innehåller hygienartiklar som kan behövas hemma.

Värdet på varorna är inte högre än om du skulle köpt dem i deras vanliga e-butik och frakten hem kostar 69kr. Där kan du inte ändra varorna och du kan köpa max 1 måltidskasse och 1 Hygienkasse, vid ett beställningstillfälle.

Klicka här för att komma till Matjourens hemsida!


Vad ingår i kassarna?

Läs mer på deras hemsida för exakta innehåll.

  1. Vegetariska kassen (549 kr): En färdigplanerad kasse fylld med 32 vegetariska matvaror som räcker för en person i upp till en vecka, eller för två personer i tre dagar.
  2. Standardkassen (499 kr): En riktigt välfylld kasse med 28 basvaror som räcker för en person i upp till en vecka, eller för två personer i tre dagar.
  3. Hygienkassen (315 kr): Just nu är hygien extra viktigt, därför har de har satt ihop en kasse med 14 av de allra viktigaste hygienartiklarna.

Vad är Matjouren och Mat.se?

Mat.se är en matbutik på nätet och Matjouren är en minibutik av Mat.se för snabba matvaruleveranser. Initiativet har genomförts på några få dagar och i samarbete mellan flera av Axfoodfamiljens bolag. Mat.se och Middagsfrid har satt ihop måltidskassarna och Axfood Snabbgross plockar varorna.

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play