Intressegrupper! Lägg till, ta bort eller upptäck ett nytt intresse

9.5.2020

Att ha ett fritidsintresse är något som betyder otroligt mycket. Om ditt intresse är att vandra eller sticka spelar ingen vidare roll. Det som spelar roll är att det du gör är något du verkligen tycker om. 

Så jag har en utmaning till dig! Ta dina intressen till nästa nivå, eller skaffa dig ett intresse du inte visste att du hade! 

Dessutom är världen så mycket större än att inte prova något nytt. Du behöver självklart inte finna något som håller hela livet, men det är fantastiskt avkopplande att prova något nytt ibland. Framförallt är det lärorikt och spännande. 

Still Active startades inte bara för gemenskapen mellan oss. Juno skapades också för att lyfta vikten av att hålla sig aktiv och prioritera sig själv! 

Börja med en ny sport?

Så hur fungerar mina intressen på Still Active? 

Först när du blir medlem introduceras du till dessa och väljer då de intressen som du tycker om eller vill upptäcka mer av. Valen du gör här gör att vi kan rekommendera aktiviteter relaterade till just dina intressen.

Du blir även inbjuden till forum där andra medlemmar med samma intressen också är med. Vi kallar forumen för intressegrupper. 

Här kan du komma i kontakt med andra medlemmar som delar ditt intresse, dela tips & tricks, ställa frågor eller varför inte dela en bild? Detta gör du genom att bläddra ner en bit och klicka i rutan som heter ”Frågor & kommentarer”. Här skriver du något genom att klicka på ”Skriv här”, lägger till en bild med plusset på vänster sida och klickar slutligen på skicka. När du skickat ditt inlägg kan resterande medlemmar i intressegruppen se vad du skrivit och svara på det genom att kommentera! 

Om du vill hitta till dina intressen i appen klickar du på den fliken längst ner i appen som heter just Intressen. Den med en hjärtsymbol. Här kan du bläddra bland de olika intressegrupperna du är med i och du ser även strax under rubriken hur många personer som är med (siffran efter symbolen för personer) och hur många inlägg som finns (siffran efter symbolen för en lista). 

Vill du redigera dina intressen, lägga till ett nytt och bryta ny mark, eller ta bort något som inte föll dig i smaken?

Öppna appen och klicka på menyn som finns längst upp i det högra hörnet, det vill säga de tre små strecken. När du klickar här kommer en lista dyka upp. För att ändra dina intressen klickar du just på ”Redigera mina intressen”. När du kommer in till dina intressen ser du de du valt som blåmarkerade. Vill du ta bort ett av dina intressen klickar du helt enkelt på det intresse så att den inte längre är blåmarkerad. Vill du istället lägga till ett nytt intresse som inte är markerat klickar du på det så att det blir det.

Om du vill utforska allt vi har att erbjuda kan du också välja ett av alternativen längst upp som heter ”Välj alla”. Du fyller då snabbt i alla intressen och kan hoppa in i alla intressegrupper som finns på appen. Så har jag valt att ha det, det finns mycket att upptäcka och massor av spännande intressen! När du gjort de ändringar du önskar och känner dig nöjd klickar du på den rektangulära knappen längst ner. ”Nästa steg”, vilket sparar dina nya inställningar och tar dig tillbaks till hemskärmen för att börja utforska!

Leta bland saker du kanske aldrig vågat fundera på tidigare! Varför inte bli mästare på pastasås? Börja måla med akvarellfärger! Eller varför inte lära sig hur man planterar kryddor? Det är lätt att fastna i gamla vanor och rutiner. Att bli bekväm och aldrig prova något nytt. Men om du aktivt söker dig till nya intressen fyller du på med härlig energi. Gör du det med Juno gör du det dessutom tillsammans med vår underbara gemenskap! 

Hur du redigerar dina intressen!

Vi ses i intressegrupperna! 

-Kajsa

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play