Nyhet: tre månaders gratis medlemskap!

3.4.2020

Mer än någonsin behöver vi positivitet, skratt och inspiration. Egentligen är detta allt som Juno vill uppmuntra med vår tjänst. Och nu när myndigheten uppmanar oss att hålla socialt avstånd och vi inte kan få den vardagliga sociala kontakten vi är vana vid, måste vi hitta kreativa lösningar att hålla oss aktiva.

Vanligtvis erbjuder vi en månad gratis prova-på och sedan kostar det 100kr i månaden eller 1.000kr per år. Men eftersom vi anser att den digitala sociala kontakten är lite extra behövd just nu kommer vi att erbjuda 3 månader gratis prova-på.

Vi kommer också att pausa betalande medlemskapet för de kommande tre månaderna


Hur funkar det?

  • För dig som blir medlem idag: nu erbjuder vi 3 månaders prova-på istället för 1 månad.
  • Om du redan har betalt årsavgiften: vi kommer att lägga till 3 månader på ditt medlemskap.
  • Om du betalar månadsvis: vi kommer att pausa dina betalningar under 3 månader.

OBS! Detta kommer vi göra manuellt – du kan se ändringarna under “Mitt medlemskap” i din profil på appen eller hemsidan.

Du kan alltid avbryta ditt medlemskap och du behöver INTE lägga in några kortuppgifter förens du har påbörjat din prova-på.


Varför ska man bli medlem nu när det inte finns aktiviteter?

Vi på Juno gör allt för att se till att våra medlemmar fortfarande kan känna av gemenskapen och hålla sig sociala (fast online eller på distans) trots oron med Coronaviruset.

Bland annat har vi nu skapat en virtuell bokklubb för medlemmar, lägger upp hemma träningsvideon med PT-Mia och blogginlägg med tips. Bland annat tipsar Kajsa om saker man kan göra hemma som träning, städtips och smarriga recept. Vi försöker hitta fler liknande tjänster för att öka gemenskapen och sociala kontakten, fast online. 

Nya medlemsförmåner:

Vi har nu också påbörjat nya samarbeten med e-böcker och ljudbokstjänster som Storytel, Nextory och Bokus Play där man får hela 30 dagar GRATIS lyssning.

Dessutom har vi också ett samarbete med SF Anytime där man kan hyra och köpa filmer hemma istället för att gå på bio. Som medlem har du 15% rabatt på alla filmer!

Slutligen har vi också ett samarbete med Mat.se och Axfoodkoncernen. Eftersom online-matbutiker har otroligt många beställningar och leverenstiderna kan vara över en vecka långa har de nu skapat en ny online-matbutik “Matjouren”. Som medlem får du hem maten nästkommande dag!


Återkom gärna med frågor, idéer eller funderingar!

Stor kram! – Signe

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play