En lättanvänd tjänst för alla över 55. Härlig gemenskap och roliga aktiviteter!

Att vara senior betyder att du nu har allt du ville ha när du var ung: du behöver inte gå till skolan eller arbetet, kan planera din dag hur du vill, och har tid, energi och lust att lyssna på dig själv: låt detta bli den bästa tiden i ditt liv!

Vi hjälper dig med just detta! Med Juno Go-gemenskapen har du möjligheten att träffa likasinnade människor i en säker och rolig miljö. Via dina intressen så kan du delta i olika typer av aktiviteter - gratisaktiviteter, vandringar eller språkkurser. Du kan använda appen oavsett var du reser inom landet! Vi arbetar dessutom hårt för att få stora rabatter på aktiviteter och tjänster runt om i landet.

  • Vårt mål är att ge generation 55+ möjlighet att leva ett uppfyllt och lyckligt liv genom digitala verktyg
  • Juno Go möjliggör social interaktion och informella möten
  • Vårt mål är att bli en "Impact Unicorn" genom att göra det enkelt att skapa 1 miljard meningsfulla sociala interaktioner
  • Med Juno Go är det lätt att boka, och lätt att vara aktiv!

Juno Go idag

5000
Medlemmar
12
Städer
25
Ambassadörer

Våra fantastiska ambassadörer

Juno Go har den stora lyckan att kunna skapa ett ambassadörsprogram tillsammans med riktiga Power-medlemmar. Dessa Rockstars är företagets röst - de lyssnar på dig, medlemmarna, de organiserar lokala evenemang och hjälper till att förbättra vår tjänst.

Jacques Aflalo

“Tack vare Juno Go vågade jag gå över tröskeln och prova på yoga. Nu tränar jag det hela tiden och kan inte leva utan den! Jag är en av många som mår bra, t.o.m. bättre än under arbetslivet, men vet inte hur man skall komma i kontakt med andra människor som är jämngamla och som har samma intresse och hobbies. Med Juno Go är det inte längre ett hinder, istället kan man ha möjligheten att träffa nya människor med samma intresse och lära känna dem. Nu kan vi öka våra sociala nätverk, i stället att minska - som det kan hända för många av oss. För mig handlar det om att bli positiv igen, med bättre hälsa, och vara glad för varje dag som kommer.”

Kerstin Jonsson

“Jag är en kvinna som efter cirka två års pension vill ha något att aktivera mig med. Jag som de flesta kommer till den punkten efter en tids egentid - rutiner ska man inte förakta! Promenader i all ära, men att träffas i grupp tycker jag är stimulerande. Själv dansar jag jazzdans, tränar vanlig gympa och har nyligen upptäckt vattengympa! Att det finns aktiviteter som sker vid enstaka tillfällen är toppen, som stadsvandringar, museer, målfri, etc. Ser fram emot att som ambassadör inspirera en aktiv vardag och hitta på nya saker men andra medlemmar!”

Vi bakom Juno

Juno Go lanserades i Stockholm under hösten 2017. Sedan dess har det vuxit sin gemenskap och finns nu i flera svenska städer. Juno grundades på från frustrationen över att inte hitta en rolig, lättanvänd tjänst där dagens nya generationen av seniorer kunde hitta varandra på ett lättsamt sätt.

Michael Sprenger
Kajsa Berggren
Ladda ned på Google Play