Prova på Nextory 30 dagar – läs eller lyssna på böcker!

20.3.2020

Nytt samarbete!

Som Still Active- medlem får du nu tillgång till hela 30 dagar gratis provperiod hos ljudbokstjänsten Nextory. Utmärkt sällskap hemma i soffan under dessa tuffa tider när vi alla försöker hålla oss inomhus så mycket som möjligt!

Med Nextory kan du både läsa OCH lyssna på böcker när och var du vill. Antingen i mobilen eller plattan. Nextorys app finns tillgänglig för både iOS och Android.

Som Still Active-medlem kan njuta av hela 30 dagars prova på istället för 14 dagar!

Så här gör du:
1. Klicka på den här länken för att komma till Nextorys hemsida
2. Skapa ett konto genom att ange din e-postadress och ett lösenord (obs! du betalar inget förens prova-på perioden är över och du kan alltid avsluta)
3. Ladda ner Appen Nextory 
4. Njut av obegränsat med historier i hela 30 dagar

Hur funkar ett abonnemang?

När dina 30 dagars prova-på är slut kan du välja mellan olika abonnemang. Silver medlemskap kostar 139kr/månad och ger tillgång till alla böcker men du kan bara läsa nya böcker 6 månader efter de har släppts. Guld medlemskap kostar 169kr/ månad och då kan du läsa alla böcker direkt efter de har släppts.

Klicka här för att prova på 30 dagar!

Vad är Nextory?

Nextory grundades i Stockholm 2015 med målet att göra världens böcker tillgängliga för fler människor och utmana vad det innebär ”att läsa en bok”. De senaste åren har tekniken förändrat den värld vi lever i och vår vision är därför mer relevant än någonsin: Vi vill öka läsandet genom att skapa rikare läsupplevelser. Vårt mål är att du ska läsa och lyssna på berättelser istället för att slösurfa eller scrolla runt bland meningslösa bilder. 

Idag är Nextory en av Nordens största prenumerationstjänster för ljud- och e-böcker. Appen finns också tillgänglig i andra europeiska marknader. Med Nextory är det enkelt att hitta rätt böcker – på din telefon eller surfplatta. Det finns hundratusentals titlar att välja mellan.

Oavsett om du tränar, lagar mat, sitter i bilen eller bara kopplar av så finns dina favoritböcker alltid nära till hands. Välj själv vad du vill läsa och lyssna på eller låt dig inspireras av våra boklistor.

Klicka här för att prova på 30 dagar!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play