Skriv till en annan medlem! Hur gör jag?

27.4.2020

Att säga hej, vinka till någon eller dela med sig av sitt bästa tips är något som inte tar speciellt mycket tid. Det är något som gör en glad och något som kanske ger dig en ny vän! I Still Actives app finns alla dessa möjligheter. Du kan inspirera eller inspireras och skriva till andra medlemmar på de olika intressegrupperna, eller direkt i appens chatt-funktion.

Hur gör jag för att skriva eller vinka till andra medlemmar?

Att skriva till en annan medlem behöver inte innebära något mer än att sprida lite glädje. Vi alla vet hur glad man blir bara någon ler mot en när man är ute och går. Allt blir bättre med lite social kontakt och ett hej från en ny vän är något som i alla fall kan göra hela min dag!

Faktum är att du enkelt kan välja att vinka till en annan medlem. Du väljer då att “Vinka hej” direkt under Hem-fliken. Det dyker upp som ett alternativ när du bläddrar där, och detta då det nyligen är någon som gått med i vår gemenskap på Still Active.

Vill du istället skriva ett hej, eller skicka ett annat meddelande till medlemmen klickar du dig in på dennes profil. Är det en medlem i en intressegrupp, aktivitet eller kommentarsfält räcker det om du klickar på medlemmens namn eller profilbild för att komma in på profilen. För att sen starta en konversation/ chatt klickar du på knappen ”Skicka ett meddelande” som tar dig direkt till chatten. Vill du skriva till en medlem som du redan vet namnet på? Klicka på menyn högst upp i appen (de tre strecken) och söka på den du vill skriva till!

Skriv till en annan medlem!

Vad innebär intressegrupperna och hur skriver jag något där?

Samtidigt som du skapar ditt konto på vår app väljer du intressen som du tycker om eller vill upptäcka mer av. Du hamnar då automatiskt i dessa intressegrupper där du också kan se andra medlemmar som delar ditt intresse, aktiviteter i närheten relaterade till ditt intresse samt ett forum (den så kallade intressegruppen) där du kan ställa frågor, skriva kommentarer eller komma i kontakt med de andra medlemmar som delar ditt intresse.

För att dela tips & tricks, ställa en fråga eller kanske bara dela en bild bläddrar du ner en bit och hittar en ruta som heter just ”Frågor & kommentarer”. Här skriver du genom att klicka på ”Skriv här”. Vill du lägga till en bild klickar du på plusset på vänster sida och sedan på skicka. När du skickat din kommentar kan resterande medlemmar i intressegruppen se vad du skrivit och svara på det!

Skriv i en intressegrupp

Släng iväg ett hej till någon på direkten! Eller varför inte vinka till någon? Testa dig fram, det är inte så svårt. Du kan alltid använda både mig och Chatarina som försökskaniner. Skriv till någon av oss genom att söka på Kajsa eller Chatarina. (Chatarina är vår chat-bot som hjälper dig om du har frågor).

Vi ses i appen!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play