Värdet av en coach för mig

7.6.2019
Värdet av att ha en coach!

Min coach frågade mig för några dagar sedan vad jag ansåg var VÄRDET av att ha en coach är och det är något jag har funderat mycket på de senaste dagarna. Jag har reflekterat en hel del på mina egna erfarenheten av coaching, vad som enligt mig är VÄRDET av coaching. Men även vad mina coacher har hjälpt mig med.

Jag får ofta frågor om vad coaching är hur en coach kan hjälpa en. Därför känns det extra viktigt att dela med mig av mina egna erfarenheten av coaching och vad som enligt mig är värdet av coaching. Förhoppningsvis blir bilden lite klarare efter att du läst det här.

Jag har under se senaste 5 åren haft förmånen att ha 4 coacher vid min sida och alla har hjälpt mig att utvecklas till personen jag är idag. Sedan jag för första gången fick prova på att ha en coachingrelation har jag varit SÅLD på coaching, och det är också därför jag själv är coach idag.

Här kommer en sammanfattning av vad coaching har gjort, och fortsätter att göra för mig.

Coaching har bland annat hjälpt mig att …

  • Ta reda på vad som verkligen är viktigt för mig.
  • Drömma större än vad jag någonsin vågat på egen hand.
  • Utmana mig själv och mina antaganden om världen och vad som är möjligt.
  • Bryta gamla mönster och skapa nya vanor som jag mår bra av.
  • Bli mera medveten om mina beteenden och hur jag kan ändra dem.
  • Ta ansvar för mig själv och min situation.
  • Utforska nya vägar och se saker ur andra perspektiv som tidigare för mig varit okända.
  • Bli mer närvarande, accepterande och tacksam över vad jag har.
  • Förstå att ingenting är omöjligt, att det endast är jag som sätter gränserna.

Är du nyfiken på coaching eller vill veta mer om hur coaching kan hjälpa dig? Skicka iväg ett meddelande så berättar jag gärna mera!

Klicka HÄR för att läsa mer av mig!
Klicka HÄR för att komma i kontakt med mig!

Bli först med att kommentera inlägget

Ladda ned på Google Play