JUNO GO SAMARBETSPARTNERS

Vi är ett gym och en dansskola under samma tak. På Fitness-schemat finns både dansklasser, kondition och styrka. Vi har 2 st klasser, tisdagar och torsdagar 9:30 som är särskilt anpassade till dig som vill träna mjukt, har en skada eller kanske aldrig har tränat förr. Men självklart kan du vara med på all gruppträning vi har på schemat och träna i din egen takt. Instruktörerna kan även visa alternativa övningar om något är särskilt tungt. Dessutom har vi danskurser för alla åldrar och alla stilar; barndans, hiphop, balett, house, locking och mycket mer.

House of Shapes

Average Vendor Rating
0 out of 5

Ett nytt sätt att träna! Ett roligare sätt att träna! Ett mer kreativt sätt att träna!

House of Shapes är en träningsanläggning med funktionell träningsyta, fria vikter, cardioavdelning med crosstrainers, löpband, cyklar och roddmaskiner samt en avdelning med styrketräningsmaskiner.

Vi har också ett rikt utbud av gruppträning, bland annat Core, Funktionell träning, styrkeklasser samt en rad olika dansklasser som BalletBar, Hiphop, House och mycket mer. Bli medlem och ta del av det breda utbudet!

Vi är även en dansskola under samma tak, där det finns möjlighet att ta danskurser i många olika stilar. Här finns något för alla åldrar och nivåer. Vi har allt från Barndans, Kung Fu Kids, Hiphop, Urban Afro Beat till Feminine Vibe, Jazz och House med mera.

Jennie Widegren och Fredrik ”Benke” Rydman från Bounce Streetdance Company har tillsammans med Ulf Bengtsson skapat denna unika tränings- och dansanläggning på Hornsgatan 103 i Stockholm.

Vår ambition är att House of Shapes skall vara en plats som sjuder av kreativitet och inspiration till att ta nya steg i din träning eller i din dansutveckling. Vi vill helt enkelt vara den mest spännande träningsanläggningen i Stockholm.

Förvänta dig att bli överraskad, både av oss och av dig själv!

www.houseofshapes.se

1 produkt

Ladda ned på Google Play